П`ятниця, 19.04.2024, 16:21:33
Приветствую Вас, Гість
Главная » 2020 » Січень » 3 » ДПА
11:59:28
ДПА

У п'ятницю, 3 січня, почалася реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні в 2020 році, яка триватиме до 24 січня. Вартість пробного тестування складе від 138 до 150 гривень в залежності від регіону. Щоб зареєструватися на тестування, потрібно зайти на сторінку свого регіонального центру оцінювання якості, в розділі "Пробне ЗНО - 2020 Реєстрація" заповнити реєстраційну форму, сформувати і відправити електронну заяву. Людина отримає логін та код доступу до своєї персональної сторінки.

Після цього потрібно зайти в свій кабінет і знайти квитанцію для оплати участі в пробному тестуванні. Її потрібно сплатити протягом трьох робочих днів в будь-якому банку України та зберегти. Останній день прийому платежів - 29 січня. Пробне ЗНО з української мови та літератури відбудеться 21 березня; з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) - 28 березня. В день проведення пробного тестування кожен користувач може пройти тест з одного навчального предмета.

Відповіді потрібно ввести кожному учаснику самостійно в спеціальний сервіс. Результати будуть оприлюднені на інформаційних сторінках: з української мови та літератури - 27 березня, з інших предметів - 3 квітня.

Просмотров: 264 | Добавил: Alexander | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: